Небеска столица 2

Апартхотел Небеска Столица 2 се налази изнад објекта Небеска столица 1, на самој ски стази „Пајино-Пресло“ (Машинац), у непосредној близини хотела Гранд. Хотел је типа ски-ин ски-оут и представља одличан избор за породице са децом.

Савремена опрема, уклопљена у пријатан амбијент којим преовлађују детаљи дрвета учиниће ваш боравак у једном од студија/апартмана или соба удобним. Бесплатан wireless приступ интернету доступан је у целом хотелу.

Небеске столице 2 на Копаонику, су савршено позициониран објекат како за скијаше тако и за друге госте и једини су хотел лоциран на самој ски стази, што је сигурно разлог да је први на листи жеља скијаша који свој одмор проводе са децом.

Апартмани Небеске столице су од највећег и најпознатијег хотела на Копаонику, Гранд Хотел & Спа, удаљени око 200 м. Од центра Копаоника тј Хотела Ангелла и апртмана Конаци, апартмани Небеске Столице удаљени су 5 минута хода.

Објекат Небеске Столице у свом саставу има и Етно ресторан „Крчма у планини“ у који је могуће ући са ски опремом, а који вам пружа могућност целодневног гастрономског уживања у врсхунском амбијенту и са савршеном услугом. Комплетну понуду можете пробати и на сунчаној тераси овог ресторана.

Добродошли у Небеске Столице на Копаонику, место које ће вас освојити гостопримством и услугом која са памти.

Карактеристике: објекат има 41 апартман / апарт собе, различите структуре за боравак 2–8 особа и нов блок двокреветних и трокреветних соба.

Ресторан Централ се користи и као конференцијска сала. У свом саставу поседује мини салу за 10-ак особа, аперитив бар, Етно ресторан „Крчма у планини“…

Садржај апартмана: ЛЦД телевизори са  кабловским пријемом, телефон, креветац (на упит), купатило (туш), фен, комплетно опремљена кухиња (мини фрижидер, уградна плоча са две рингле и квалитетан прибор за индивидуално припремање и сервирање оброка). Новина су и собе / апартмани који не поседују кухиње у свом саставу.

Садржај соба: тв. мини бар, кетлер за кафу и чај, купатило са тушем, фен.

Поред стандардних апартмана, у оквиру објекта се налази и луксузно опремљен ВИП апартман (кула). У свом саставу на површини од 132 м2 апартман има дневни боравак са камином, 4 терасе (са сваке стране по једна), чајну кухињу, а на спрату две спаваће собе са француским лежајима, свака са директним телефоном и ТВ-ом, радну собу, два купатила (једна са ђакузијем а друга са туш масажером), сауну… Вип апартман – Кула издаје се на бази ноћења са доручком са могућношћу сервирања оброка у самом апартману. Сервис хотела обезбедиће вам и потрепан огрев за ваш камин. Ваш је избор-наш је сервис сигурно може бити мото за одмор у ЛУX апартману на највишој позицији на целом Копаонику!

У амбијенту строго бираних детаља, са погледом на цели Копаоник, посетиоцима пружа незабораван доживљај.

Додатни садржаји:  рецепција, бесплатни њиррелесс интернет, скијашница, ски рентал. Поред пансионског ресторана “Централ”  гости могу уживати и у понуди националне кухиње у ресторану “Крчма у планини”.  Чари добре кухиње, у препознатљивом и необичном етно амбијенту, доступни су свима, јер  је дозвољен улазак у ски опреми.

Услуга: најам + полупансион

НАПОМЕНА: Обзиром да се налази на самој стази, у зимском периоду није могуће аутомобилом доћи до самог објекта. За превоз ваших ствари, од паркинга до објекта Небеска Столица 2, брине служба хотела.